Referenties Werknemers

 • Hoe ben je bij A&E terecht gekomen? Het is eigenlijk Hoe heeft A&E mij gevonden...
  Ik werk gebeld door Suneeta, dat zij mij was tegen gekomen op de Nationale Vacaturebank, waar mijn cv al ruim een jaar staat. Nou ja nu stond.

  Wat kenmerkt A&E?
  Enthousiaste organisatie, niet alleen mijn contactpersoon, de gehele organisatie. Wanneer je belt wordt je netjes te woord gestaan. Je vraag wordt beantwoord of geparkeerd en je wordt terug gebeld. Ze leven met je mee bij minder goede berichten maar zien aan de horizon een zonnetje en daar wordt de focus opgelegd. Er wordt niet te lang stil gestaan bij het verleden, er wordt gekeken en gedacht in oplossingen en niet in problemen.

  Wat zijn jouw ervaringen met A&E en de medewerkers?
  Dat staat hier boven eigenlijk beschreven, elke vraag wordt beantwoord, advies wordt gegeven. Geen enkele vraag is raar of gek. Begrip hebben voor de zoekende mens naar een andere baan, zeker na een lang eentonig arbeidsverleden (16 jaar dezelfde werkgever)

  Heb je nog een leuke quote/ anekdote over A&E?
  Verder denken dan je neus lang is en niet in hokjes denken.

  Judith Werving & Selectie
 • Ondanks dat A&E al jaren in Nieuwegein gevestigd is was ik nog nooit binnen geweest.  Ik werd benaderd door een medewerker of ik geïnteresseerd was in een vacature. Dat was ik en ben nog steeds werkzaam via A&E. Vanaf het eerste contact voel ik mij meer dan welkom en is dat heel kenmerkend voor deze groep medewerkers. Ze staan altijd open voor vragen,  op- en aanmerkingen. Ik voel mij daarom geen flex kracht. En wat hen siert: aangezien ik alleen in de avond werk word ik niet voor 12 uur gebeld.

  Gallid flexwerker Uitzendwerk
 • Mijn naam is Harry en sinds 2010 al werkzaam voor A&E Personeelsdiensten. Ik werk via A&E nog steeds via hetzelfde bedrijf met een kleine pauze er tussen in. Mijn ervaring met A&E is dat het prettig samenwerken is en als er onduidelijkheid is of als ik vragen heb over bijvoorbeeld mijn salaris of administratie krijg ik altijd netjes uitleg. Je krijgt daarnaast altijd snel een antwoord. Verder ben ik heel tevreden over de medewerkers van A&E Personeelsdiensten. Gefeliciteerd voor het hele team, en ga zo door!

  Harry Flexwerker detacheren (Fase B)
 • Mijn naam is Emiel Steenbergen, ik ben 38 en samenwonend in Nieuwegein. Mijn arbeidscontract werd niet verlengd vorig jaar en ik moest een andere baan gaan zoeken en omdat ik nogal breed in mijn interesses, capaciteiten en keuzes wist ik wel direct dat ik toch graag wilde rondneuzen en bij verschillende bedrijven aan de slag wil, Omdat ik uitzendwerk toch altijd als positief heb ervaren maar niet altijd de uitzendorganisaties ging ik op zoek naar een lokaal bedrijf dat op mij goed overkwam met een gevoel van persoonlijk contact en door te laten zien dat het meerdere kanten opwerkt, doordat u voor A&E werkt werken zij voor u en dat komt het bedrijf waar we voor werken ten goede. Ik kan altijd binnenlopen{tijdens kantooruren) en er wordt met mij meegedacht, mijn ambities worden serieus genomen en samen werken we aan een gezonde werksfeer die ik zeker heb ervaren tijdens mijn rondje flexwerkgevers. Omdat ik een zeer sociaal iemand ben met interesse voor anderen zie ik ook de manier waarop A&E omgaat met mijn medeflexwerkers en ik ben trots dat ik voor A&E werk.

  Emiel