Opleidingen

Hoe vergroot ik mijn kansen op succes bij het vinden van een baan?

Waarom zou een werkgever jouw cv uit de stapel brieven kiezen? Of waarom zou een werkgever jou aan moeten nemen als hij zoveel keus heeft? Solliciteren kost een hoop tijd! Sterker nog het kan bijna een dagtaak zijn. Dit is precies de reden dat A&E Personeelsdiensten trainingen aanbiedt aan werkzoekenden.

Om te zorgen dat jij wél uit die stapel wordt gekozen. Wij zorgen ervoor dat jouw cv er persoonlijk en professioneel uit komt te zien, we geven sollicitatietips en laten zien hoe je via de social media vacatures kunt vinden. Je leert hoe je jezelf het beste kan presenteren, welke netwerken je moet inzetten en welke vacaturebanken voor jouw van belang zijn. Je gaat vol nieuwe energie en een enorme dosis zelfvertrouwen de deur uit op jacht naar de perfecte baan!

Mail naar training@aene.nl voor meer informatie over onderstaande cursussen:

  • CV maken/updaten
  • Sollicitatietraining
  • Social media: LinkedIn, Instagram, Facebook en vacaturebanken
  • Hoe kan ik mij het beste presenteren!
  • Netwerken

Het is ook mogelijk om een combinatietraining te volgen over de verschillende onderwerpen zoals hierboven genoemd. Opgeven kan via de mail training@aene.nl.

Je ontvangt voorafgaande aan de training een inschrijfformulier waarop je kunt aangegeven welke onderwerpen uit de training voor jou belangrijk zijn. Zo weet je zeker dat deze tijdens de training aan bod zullen komen.

Referenties:

Carla kwam binnen als werkzoekend
‘Ik ging weer naar huis met mijn cv in geheel nieuw jasje. Nu was het echt MIJN cv’.

Ahmed kwam binnen een dag voor zijn sollicitatiegesprek
‘A&E heeft me echt geholpen met de voorbereiding op mijn sollicitatiegesprek. Ik was heel zenuwachtig, maar door veel te oefenen en de wat vragen voor tijdens het gesprek op papier te zetten ben ik aangenomen bij mijn huidige werkgever”.

Joost kwam binnen met een diploma op zak
‘Ik had net mijn MBO diploma binnen en toen moest ik aan het werk. Geen idee waar ik moest beginnen en hoe dat allemaal werkt. A&E heeft me geholpen met alle voorbereidingen en het vinden van mijn nieuwe baan’.

Bert kwam binnen een dag na zijn ontslag
‘Jaren in de logistiek gewerkt toen moest ik er opeens uit. A&E heeft geholpen zodat ik na 15 jaar weer met vertrouwen ging solliciteren’

Kandidaat tevredenheid onderzoek 

Uit ons onderzoek van afgelopen jaar is gebleken dat onze kandidaten ons waarderen met een 8!

80% geeft aan dat de deur altijd openstaat bij A&E.
74% zegt te maken te hebben een professioneel uitzendbureau met veel kennis en kunde in huis.
35,9% is werkzaam in de administratieve sector.
67% vindt dat A&E altijd meedenkt.
29,7% is werkzaam in de logistiek en transport.