Werknemers

Ik zoek een baan, hoe gaat dat in z’n werk?
De eerste stap naar werk via A&E Personeelsdiensten is dat wij kennis met u maken. Deze stap is digitaal. Dit kan via een e-mailbericht met cv en motivatie of via een inschrijving op onze website. De tweede stap is een persoonlijk gesprek op onze vestiging. Ook als u vast werk zoekt dan biedt A&E mogelijkheden. Want naast uitzenden doen wij ook aan detachering, payrolling en werving- en selectie naar vaste banen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u liever direct naar onze vacatures?

Werken als uitzendkracht
Als u wordt uitgezonden als uitzendkracht dan is A&E uw werkgever. U werkt als uitzendkracht voor korte of langere periode bij onze opdrachtgever. U krijgt de gewerkte uren uitbetaald, ontvangt vakantiegeld en bouwt vrije dagen op. In de praktijk is uitzenden vaak een opstap naar een vaste baan.

Werken op detacheringsbasis
Ook als u wordt gedetacheerd door A&E dan zijn wij uw werkgever. Een detacheringscontract biedt u meer zekerheid t.a.v. uw inkomen. Zo heeft u een vast maandsalaris, maar kunt u via A&E werken bij één of meerdere bedrijven. A&E zorgt voor de juiste begeleiding en soms leiden wij u op om uw inzetbaarheid te vergroten.

Werving en selectie
Bij werving en selectie komt u niet in dienst bij A&E Personeelsdiensten, maar gaat u na de bemiddeling van A&E direct in dienst bij de opdrachtgever.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!