Werving & Selectie

Ben u op zoek naar een vaste medewerker die u direct op contract wilt nemen? Dan kunt u A&E Personeelsdiensten inzetten voor werving en selectie. A&E biedt een aantal inzichtelijke, specifiek op de doelgroep afgestemde wervingsmethodes die u gemakkelijk tegelijkertijd kunt inzetten. Onze werkwijze kenmerkt zich door een transparant proces: u weet van te voren wat u wanneer van ons kunt verwachten.

Na het kennismakingsgesprek waarin we gezamenlijk een functieprofiel opstellen gaan wij voor u aan de slag. Zonder opstartkosten. Wanneer A&E een geschikte kandidaat voor de vacature heeft gevonden, kunt u deze kandidaat direct een dienstverband aanbieden. Pas als onze kandidaat bij u een arbeidsovereenkomst tekent, betaalt u éénmalig een wervingsfee.

De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het salaris en de werktijdfactor van de medewerker. Tijdens en na de proeftijd houden we contact met opdrachtgever en de medewerker over het verloop van de samenwerking.

Bent u van plan om personeel aan te nemen en wilt u ondersteuning bij de werving & selectie of dit zelfs helemaal uit handen geven? Neem dan gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!