Uitzendwerk

Hebt u tijdelijk extra mankracht nodig, omdat u de orderstroom niet meer aan kunt? Of bent u op zoek naar een vaste medewerker, maar wilt u niet gelijk te maken krijgen met vele juridische en administratieve verplichtingen? Dan is het inhuren van geschikte kandidaten op uitzendbasis een prima oplossing. U kunt de uitzendmedewerker voor de duur van de opdracht inlenen. De termijn voor uitzendwerk is variabel. U betaalt per gewerkt uur een all-in tarief aan A&E Personeelsdiensten. Als werkgever betalen wij het loon en reserveringen van de uitzendmedewerker, maar ook de afdrachten voor de sociale premies en belastingen.

Uitzendkrachten zijn niet onder een noemer te vangen. Opleiding, leeftijd, persoonlijkheid en inzetbaarheid zijn zeer divers. Onze uitzendkrachten kiezen bewust voor tijdelijk werk om ervaring op de doen op de arbeidsmarkt, ter oriëntatie of om een bepaalde periode te overbruggen. Wat ook de reden is, het zijn gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis willen inzetten voor uw organisatie. A&E Personeelsdiensten fungeert als werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen. Van het salaris tot de jaaropgave; alles wordt geregeld.

A&E Personeelsdiensten selecteert zorgvuldig uitzendkrachten voor vrijwel ieder denkbaar werkterrein. U mag op vakmensen rekenen. Of het nu gaat om een ervaren administratief medewerker, een lasser of een ervaren chauffeur. We doen er alles aan om snel, geschikt tijdelijk personeel te leveren. Zodat uw bedrijf voortdurend optimaal operationeel kan blijven.

Bent u van plan om personeel in te huren en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van uitzendwerk? Neem dan gerust contact op.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!