Payroll

In feite is het werken met payroll interessant voor iedere organisatie die met personeel werkt vanwege de verhoogde flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat je kunt behalen door efficiënter in te kopen. Het maakt daarbij niet uit of het een kortlopend project of een lange termijn traject betreft. U kunt A&E Personeelsdiensten inzetten voor payrolling van uw personeel. Wat houdt dit in? A&E neemt uw personeel op papier in dienst en wordt hiermee juridisch werkgever.

Dit is meteen het grootste verschil tussen payrolling en salarisadministratie. Bij laatstgenoemde blijft u namelijk nog wel gewoon juridisch werkgever. Omdat wij juridisch werkgever zijn, nemen we meteen de arbeidsrechtelijke risico’s over. Dit betekent dat alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen tot het dienstenpakket van A&E Personeelsdiensten behoren.

U als opdrachtgever blijft de belangrijke kernzaken zelf bepalen, zoals het aannemen van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere aangelegenheden die voor de interne gang van zaken binnen het bedrijf en voor de medewerkers van belang zijn. Er verandert dus niets op de werkvloer.

Wilt u onderzoeken wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn met betrekking tot payrolling? Neem dan gerust contact op of bel 030-6057058.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!