Suneeta Belderok
Naam Suneeta
Functie Recruitment Specialist
Aantal jaar werkzaam bij A&E 2 jaar

‘Ik ben mijn hele loopbaan werkzaam geweest in de personele dienstverlening. Het geeft mij voldoening als ik iemand aan een baan heb geholpen. Oprechte interesse is daarbij het sleutelwoord en met goed luisteren, naar wat men echt wil, zoek ik naar de mogelijkheden. Het recruiten van kandidaten, zelfs als zij op het eerste gezicht moeilijker bemiddelbaar zijn, is het leukste wat er is! Bij A&E Personeelsdiensten zit ik helemaal op mijn plek. Ik vind dat ik het super getroffen heb, qua werk, samenwerking én sfeer.

“We lachen graag met elkaar en tippen nieuwe series op Netflix”

We lachen graag met elkaar en tippen nieuwe series op Netflix, een favoriete vrijetijdsbesteding die we delen. In mijn achterhoofd ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig of de mensen die ik voorgesteld heb, uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek, of dat kandidaten hun afspraken zijn nagekomen. Dat maakt dat ik met hen de verdere procedure in kan gaan. Mede hierdoor ga ik altijd met een glimlach mijn bed uit, het geeft me de energie! De arbeidsmarkt is booming en juist in deze markt is het belangrijk om kandidaten aan je te binden en commitment te krijgen. Dit kan namelijk net het verschil maken, waarom ze uiteindelijk met jou willen werken, en niet met een ander bureau. Met een persoonlijke benadering, men is geen nummer bij ons, maken wij het verschil. En omdat je altijd makkelijker kletst met een lekker hapje op tafel, heb ik ervoor gekozen om mijn huisgemaakte kruidenboter (voor op het borrelplankje) te delen. Het is makkelijk om te maken, maar geeft net even dat beetje extra.’

Recept

Huisgemaakte kruidenboter serveren. Deze kruidenboter, vind ik persoonlijk veel lekkerder dan die uit de winkel.

Ingrediënten:

 • 1/2 bouillonblokje of 3 theelepels bouillonpoeder
 • pakje roomboter
 • klein beetje citroensap
 • kleine ui
 • royaal verse peterselie
 • royaal verse bieslook
 • scheutje witte wijn
 • 2 teentjes knoflook of knoflookpoeder

Bereiden

 1. Laat de roomboter zacht worden.
 2. Snijdt of knip de peterselie en bieslook heel fijn.
 3. Snipper de kleine ui en doe alle ingrediënten bij de roomboter.
 4. Alles heel goed doormixen en klaar!

Serveertips: Heerlijk op stokbrood met een drankje ernaast. Ook is deze kruidenboter zalig bij de barbecue of bij een lekker biefstukje.