Select Nieuwegein ontvangt officiële waardering als samenwerkingspartner WGSP Lekstroom

Wat een bijzondere dag! Wij kregen als eerste organisatie het certificaat uitgereikt van het Werkgeversservicepunt Lekstroom. Dit certificaat wordt uitgereikt als waardering voor een organisatie die een maatschappelijk verantwoorde samenwerkingspartner is van WGSP Lekstroom.

Al jaren zijn wij vaste samenwerkingspartner en dit wordt op deze bijzondere manier erkend door het WSGP Lekstroom.

Het certificaat werd uitgereikt door Hans Vos, manager inkomensondersteuning bij het WGSP Lekstroom. “Wij zien Select als een echte samenwerkingspartner voor het WGSP. Een maatschappelijk verantwoorde werkgever die kandidaten niet uitsluit, maar ze juist insluit.”

In beweging krijgen
‘Wij vinden juist Select een voorbeeld van zo’n maatschappelijk verantwoorde samenwerkingspartner’, volgens WIL-directeur Rob Esser. ’Select staat open voor alle doelgroepen van WIL en WGSP. Medewerkers van dit bedrijf denken mee met WIL en de kandidaten. Zij kijken naar mogelijkheden om een passende baan te vinden. Als er een nieuwe vacature is, deelt Select deze eerst met het WGSP om te kijken of er geschikte kandidaten zijn. Al leidt een aanmelding van een kandidaat niet direct naar een baan, Select denkt toch mee. In de terugkoppeling geven zij dan ook tips om een kandidaat in beweging te krijgen. Om een kandidaat weer verder te helpen.’

Waardering
Wij zijn blij met deze waardering van het WGSP en WIL en vertrouwen op een langdurige voortzetting van deze goede samenwerking. Uiteraard blijft Select kansen en mogelijkheden bieden aan de kandidaten va het WGSP. Wij geloven in de eigen kracht van de kandidaten en vinden dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt.

Naast het certificaat ontvingen wij ook nog een mooie bos bloemen en een plakkaat. Het plakkaat krijgt uiteraard een mooie plek aan de muur in ons kantoor in Nieuwegein.

Zie ook:
Werkgeversservicepunt Lekstroom
Werk en Inkomen Lekstroom

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!