SBS6 in the building!

Er staan een aantal hele toffe dingen op het programma voor A&E Personeelsdiensten o.a. opnames voor een tweetal tv-programma’s!
Afgelopen dinsdag hadden we opnames voor het tv-programma Holland van Boven van SBS6. In dit programma wordt er elke week een regio uit Nederland in de spotlights gezet. Zo ook de regio Utrecht waar A&E Personeelsdiensten zich uiteraard bevindt!

In dit programma laat Anoek van Leeuwen, algemeen directeur van A&E, je kennismaken met wie A&E is en waar we voor staan. Ze beantwoordt ook een aantal prangende vragen, die op dit moment een hot item zijn, bijvoorbeeld de krapte op de arbeidsmarkt en hoe wij daarmee omgaan. Daarnaast geeft ze je o.a. een aantal handige sollicitatietips voor in 2018. Hoe ga je eigenlijk om met social media op het moment dat je in een sollicitatieprocedure zit?

Ben je benieuwd wat onze directeur Anoek van Leeuwen allemaal te vertellen heeft? Kijk dan op zaterdag 22 september op SBS6!

Lijkt het je leuk om via A&E aan de slag te gaan? Klik dan hier voor onze top vacatures! Of volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven.