Ons team

Bring a Friend actie, Help jij een vriend of kennis
aan een toffe baan? Dan ontvang jij €100!

Onze diensten

Wie is A&E?

A&E is een flexibel uitzendbureau dat al ruim 20 jaar succesvol een breed scala aan klanten in de gehele regio Utrecht bediend. Dit maakt dat wij de regionale arbeidsmarkt, de mensen én de regio goed kennen! Niet voor niets zijn wij een aantal keer hét MKB uitzendbureau van het jaar geworden in de regio Utrecht. Graag zetten we die lijn graag voort de komende jaren.

A&E voor iedere werkgever
Wij vinden, dat u als ondernemer van een MKB bedrijf, of als ZZP-er, moet kunnen concentreren op uw core business.  Ons brede aanbod aan diensten maakt dat wij maatwerk kunnen leveren aan uw bedrijf. Het tijdelijk leveren van personeel in de vakantieperiode of een ingewikkeld HR vraagstuk, wij helpen u graag.

“Wij geloven erin dat alle mensen potentie hebben en zorgen ervoor dat iedereen een kans krijgt op de arbeidsmarkt”

A&E voor iedere werknemer
Ben jij op zoek naar die ene perfecte baan die echt bij je past? Wij helpen je graag op weg. Ben je niet zo goed in het maken van je cv en het voeren van sollicitatiegesprekken? Geen probleem. Kom bij ons langs voor een kop koffie op de vestiging en we helpen je op weg. Wij streven ernaar om een baan te vinden waar jij blij van wordt, lange tijd wilt werken en waar je jezelf kan ontwikkelen! Kom je snel langs? Gaan we samen op zoek!

Waarom A&E?

Sterk in de regio Utrecht
100% servicegericht
Snelle communicatie
Persoonlijke aandacht

Referenties werkgever

"Wij werken al jaren samen met Anoek en A&E. Het is een fijne, prettige en energieke samenwerking. De lijnen zijn kort en ze stellen snel mensen voor dat werkt voor ons heel prettig!"

Wilbert van Putten
Directeur
GEPU

"A&E is ervaren, flexibel en snel inzetbaar. Wij maken gebruik van de payroll diensten van A&E."

Angelique van der Poll
Hoofd HRM
ADHDcentraal

"Werken met A&E betekent korte lijnen en zij kennen onze organisatie goed. Hierdoor schakelen wij snel omtrent allerlei zaken."

Erik Dwarswaard
HR administrator
Collins Aerospace

Referenties werknemer

"Graag wil ik iedereen bedanken voor de prettige samenwerking. Nu ik na een aantal jaar ben overgenomen door de organisatie. Mijn dank gaat vooral uit naar de werkgever en mijn recruiter. Omdat ik na een zeer moeilijke periode in mijn leven werd ik zo goed ontvangen bij A&E. Bij deze wil ik iedereen nogmaals bedanken en veel succes wensen."

Iwan Tevreden
Werkvoorbereider

"Fijn uitzendbureau waar je door een enthousiast en kundige team wordt geholpen bij de zoektocht naar een (nieuwe) baan. Het team heeft tevens persoonlijke aandacht voor je wat een goed gevoel geeft!"

Ilona Dekker
HR medewerker

"Professioneel en vakkundige medewerkers. Ze schakelen snel en kunnen goed inschatten welke functies wel of niet bij je passen. Mocht je hulp nodig hebben bij het zoeken naar een nieuwe baan is A&E personeelsdiensten het juiste bedrijf om contact mee te zoeken!"

Esther van Mourik
Officemanager

Volg je ons al?

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!