Over A&E

Wie is A&E
Laten we ons eerst even voorstellen. A&E Personeelsdiensten is in 1996 ontstaan als arbeidsbemiddelaar voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een regionale allround arbeidsmarktspecialist op het gebied van uitzendwerk, payroll service, detachering en werving & selectie. Inmiddels zijn we ook zeer actief in HR advies. Mede mogelijk gemaakt door onze partner Anroute HR advies. Denk hierbij aan; het op- en afbouwen van uw personeelsbestand, ontwikkeling van medewerkers, gedrag en motivatie, leiderschap en hoe u de juiste mensen op de juiste plek krijgt.

Onze uitdaging
We zien het als een uitdaging om onze diensten continue te innoveren, mee te gaan met de tijd en in te spelen op de wensen van onze klanten. Omdat we een klein en regionaal bureau zijn, kunnen we snel schakelen en maatwerk leveren aan al onze klanten.

Iedereen verdient een leuke baan!
Geschoolde en ongeschoolde, laag- en hoogopgeleide mensen kunnen bij ons terecht. In vele beroepen en sectoren zijn wij actief (referenties werkzoekenden). Onze opdrachtgevers zijn MKB-bedrijven en ZZP-ers die op hun personeelskosten letten en makkelijk willen op- en afschakelen (referenties werkgevers). We werken veel samen met Gemeenten, UWV en diverse re-integratiebureaus om mensen aan het werk te helpen, op te leiden en trainingen te geven. Onze missie is dan ook:

“Wij geloven erin dat alle mensen potentie hebben en zorgen ervoor dat iedereen een kans krijgt op de arbeidsmarkt.”

Waarom A&E?

Betrouwbaarheid, daadkracht, deskundigheid, inventief, servicegerichtheid en sociaal betrokken zijn dé kernwaarden die ons bureau omschrijven. Deze kernwaarden geven invulling aan het gedrag dat wij als team, aan de uitzendkrachten en aan partners willen laten zien.

Ons team

Het is onze passie om naar oplossingen te zoeken op het gebied van personeelszaken, zodat klanten meer tijd hebben om zich te richten op de omzet en kosten bespaart. Binnen A&E hebben we een hecht team en werken graag samen met onze uitzendkrachten én partners voor het best mogelijke resultaat.

Bij A&E zijn we echte  ‘doeners’ die het liefst werken in een informele sfeer. Positiviteit en een gezonde dosis humor kenmerkt ons team en dagen elkaar graag uit om iedere dag die stap extra te zetten.

Coby van Leeuwen

Coby van Leeuwen

Administratief medewerker

 030-6057059
 coby@aene.nl

Avril Tukker

Avril Tukker

Recruitment Specialist Sales

 030-6920696
 avril@aene.nl

Suneeta Belderok

Suneeta 

Recruitment Specialist

 030-6920696
 suneeta@aene.nl