Nationale Werkbezoekdag

Op woensdag 21 november 2018 vindt de Nationale Werkbezoek dag plaats een initiatief van De Broekriem.
Tijdens deze landelijke actie hebben werkzoekenden de gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen bij bedrijven. Zo krijgen werkzoekenden duidelijkheid of de branche, werkzaamheden en het type bedrijf bij ze past.

De huidige arbeidsmarkt is krap! Daar hoeven we geen doekjes omheen te wikkelen. Dit maakt dat A&E Personeelsdiensten graag meewerkt aan deze initiatieven. Aangezien A&E een uitzendbureau is hebben wij uiteraard meerdere opdrachtgevers, maar wel met name in de logistieke branche. Dit is dan ook de reden dat we deze samenwerking aangaan samen met één van onze grote opdrachtgevers. Een van de grootste horecaleveranciers in de regio Utrecht. Wat werkzoekenden kunnen verwachten tijdens een werkbezoek bij A&E? Een uitgebreide rondleiding op locatie, uitleg omtrent logistieke processen en de werkzaamheden in de logistiek, alle vragen betreft het werken via een uitzendbureau en misschien ontmoeten ze wel direct nieuwe collega’s!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Of ken je iemand die op zoek is naar een uitdagende functie binnen de logistiek? Aanmelden voor deze dag kan via https://werkbezoekdag.nl/werkzoekend/