Larissa Udo
Naam Larissa Udo
Functie Backoffice Medewerker
Aantal jaar werkzaam bij A&E 1,5 jaar

‘Omdat ik uit de horeca kom, weet ik als geen ander hoe het is om net dat beetje extra te geven. Ook al check ik nu geen gasten meer in of bedien ik ze in een restaurant, nog altijd ben ik bezig om het mensen naar de zin te maken. Dit geldt niet alleen voor onze flexwerkers en relaties, maar ook voor mijn collega’s. In mijn handtekening staat niet voor niets Larissa & Dienstverlenend. Dat is ook één van de redenen waarom ik iedere dag weer met plezier naar mijn werk gaan.

“We verrassen ze met een taart”

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering naar onze flexwerkers en onze relaties. We verrassen ze met een taart als ze worden overgenomen door hun opdrachtgevers en sturen een kaartje als ze jarig zijn of als het even iets minder met ze gaat. Hiermee binden wij de mensen aan ons en komt het vaak voor dat ze zomaar even langs komen voor een kopje koffie en een praatje.

Het gerecht dat ik heb gekozen is makkelijk, gezond en snel klaar te maken. Perfect om te maken wanneer er vrienden over de vloer komen!’

Het favoriete recept van Larissa

Kip met zoetzure saus

Ingrediënten:

  • 200 gram mihoen
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 220 gram ananas uit blik
  • 1 theelepel tomatenpuree
  • 1 el sojasaus
  • 1 el witte wijnazijn
  • 250 gram kipfilet
  • Snuf paprikapoeder
  • Peper en zout
  • Boter om in te bakken

Snijd de kipfilet in stukjes en kruid ze met de paprikapoeder en peper en zout. Verhit de boter in de pan en bak de kipfilet gaar totdat het een mooie goudbruine kleur heeft.

Snijd ondertussen de paprika in reepjes en voeg dit toe bij de kipfilet. Bak het geheel nog een paar minuten.

Doe de kip en paprika in een kom en zet apart. Doe de tomatenpuree in de pan en warm dit op. Voeg hierbij de sojasaus, witte wijnazijn en het sap van de ananas.

Laat de saus inkoken en doe de kip en paprika er weer bij. Kook ondertussen de mihoen zoals staat aangegeven op de verpakking. Serveer het geheel uit de pan met de mihoen.