Jelle rijdt een dag mee met Bavaria!

Wij als bemiddelaar tussen organisatie en werkzoekende doen ons uiterste best om een zo goed mogelijke match te maken. Hoe kan je een betere match maken dan door zelf een kijkje te nemen bij het bedrijf? Dit is de reden dat ik, Jelle, een dag heb meegewerkt als bijrijder bij Bavaria.

Samen met Niels, mijn collega voor die dag, stapte ik ’s ochtends vroeg in de vrachtwagen. De route voor vandaag was Breda. Voordat ik het door had, waren we er al. Omdat je met zijn tweeën bent, kun je de hele reis praten over van alles en nog wat.  De eerste levering was bij een sociëteit. Zij hadden geen grote bestelling, dus we leverden daar twee doosjes af. Daarna hadden we een klant op een boot, wat was omgebouwd tot een bar. Nu ik er zo op terug kijk, is iedere klant anders! Van studentverenigingen tot hotels, je komt overal langs. Sommige klanten hadden grote bestellingen. Hier was het even dus wel zwoegen, maar dan had ik gelijk mijn workout weer gehad! De meeste klanten waren ook al aanwezig en daar konden we gezellig een praatje mee maken. We kregen zelfs wat te drinken aangeboden. Toch fijn als je werk zo gewaardeerd wordt. Tien klanten verder en om half één gingen we terug naar het magazijn in de Meern. Eenmaal aangekomen zagen we al vier aangedokte vrachtwagens staan om de emballage uit te laden. Omdat wij toch nog moesten wachten tot er een dok vrij kwam, gingen Niels en ik hen helpen met uitladen. Toen wij eindelijk waren aangedokt, gingen de andere chauffeurs en magazijnmedewerkers ons helpen, zodat ook wij snel klaar waren. Om drie uur was alles gedaan en kon ik nog van mijn middag genieten.. Niels was een enorme fan van de film ‘Back to the future’ en ik was nu heel erg nieuwsgierig geworden hoe leuk die film is. Ik ben hem gelijk gaan kijken en wat een goede film! De volgende dag werd ik wakker met spierpijn en hoefde ik me niet meer schuldig te voelen dat ik niet naar de sportschool ben geweest. Ik heb hierdoor een goed beeld gekregen van de werkzaamheden van een bijrijder en dit geeft mij veel motivatie om mensen te zoeken om bij dit toffe bedrijf te gaan werken!

Wil je meer over mijn ervaring horen of ben je enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!