Houd dat vakantiegevoel nog even vast!

Voor sommige zit de vakantie er al op en anderen kunnen nog heel even genieten, maar straks is het weer back to reality! Hoe houd je dat vakantiegevoel dan nog even vast? Ben je echt uitgerust na je vakantie? Die weken waar je het hele jaar zo naar uitkijkt, vliegen voorbij! Ja toch? Laten we proberen om dat vakantiegevoel nog lekker vast te houden goed? Bij A&E hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.. Komen ze!

TIP #1 Vakantiefoto’s als screensaver
Pas je screensaver van je laptop, PC, mobiele telefoon of andere apparaten aan naar een toffe foto die je weer even heel kort terugbrengt naar dat heerlijke vakantiegevoel. Het is dan wel van korte duur en je moet daarna gewoon weer door met werken, maar toch even een paar keer per dag ga je terug naar die heerlijke vakantie.

TIP #2 Blijf leuke dingen doen
Eigenlijk is dit niet alleen een tip om je vakantiegevoel vast te houden! We vinden bij A&E dat je altijd leuke dingen moet blijven doen naast je werk, maar met deze heerlijke zomer in Nederland gaat het wel net iets makkelijker. Ga het terras op voor een borrel, duik nog even ergens in een zwembad, loop een extra rondje buiten of haal een ijsje. Of wat jij dan ook maar leuk vindt, maar geniet van de vrije tijd én het lekkere weer.

TIP #3 Organiseer een reünie
Heb je tijdens je vakantie een leuke groep mensen ontmoet of een heel leuk stel? Organiseer een reünie om samen wat leuks te gaan doen. Lekker herinneringen ophalen en dan je vanzelf weer terug naar dat lekkere gevoel tijdens je vakantie.

TIP #4 Zorg dat je snel je koffer opruimt 
Huh? Snel alles opruimen van de vakantie? Ja inderdaad! Die berg was na je vakantie is niet heel bevorderlijk voor je vakantiegevoel toch? Als je dat gelijk opruimt dan ben je er vanaf en kan je echt genieten van de herinneringen en nagenieten van de vakantie.

TIP #5 Denk vast na over je volgende vakantie
Laten we eerlijk zijn we vinden het allemaal lekker om ergens naar uit te kijken. Het hoeft niet altijd een vakantie te zijn naar de andere kant van de wereld of een paar weken vakantie. Soms geniet je des te meer van een paar dagen vrij of een extra lang weekend. Maak alvast een plannetje en zet het in je agenda. Kan je alvast toeleven naar dat vakantiegevoel.

Heb jij nog leuke of handige tips voor ons?

 

Ben je na je vakantie toe aan een andere baan? Klik dan hier voor de vacatures bij A&E.