Gluren bij de Buren

Uitgeverij OnderNamen is op bezoek geweest voor een nieuwe aflevering ‘Gluren bij de Buren’ van OnderNamenTV. In onderstaande aflevering wordt de combinatie van ondernemen en personeel besproken. Een bijzondere combinatie die niet voor iedere ondernemer interessant is. Dat deze combinatie bij A&E juist heel goed samen gaat, vertelt directrice Anoek Breunese tijdens het interview. “Personeel is een leuk thema, het is ons vak. Elke dag zijn we met het team bezig om de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer.”

Weten waarom ondernemen en personeel voor A&E Personeelsdiensten een gouden combinatie is? Bekijk dan de aflevering of neem contact met ons op via nieuwegein@aene.nl of bel naar 030 692 06 96!

OnderNamen is een regionaal ondernemersplatform dat zich voornamelijk richt op MKB ondernemers. 1100 ondernemers uit de provincie Utrecht zijn aan OnderNamen verbonden. Voor OnderNamenTV ‘Gluren bij de Buren’ gaan zij op zoek naar ondernemers om belangrijke thema’s en visies te bespreken.