Duurt lang.. Dat salaris!

Wat kan een maand soms lang duren hé? Dat je dan halverwege de maand op je rekening kijkt en weet dat het nog twee weken gaat duren voordat je weer salaris ontvangt. Wat ga je dan doen? Leuke etentjes afzeggen? Toch maar niet naar dat festival? Dat is niet nodig. Wij geven je een aantal tips om te zorgen dat je wat extra kan overhouden aan het einde van de maand!

#1 Houd je in met dat salaris!

Huh? Ja! Als je net salaris hebt ontvangen ga dan geen gekke impulsaankopen doen. Op dat moment sta je er financieel even lekker voor, maar een paar weken later is dat weer een ander verhaal. Dan zitten die nieuwe sneakers misschien wel veel minder lekker…

#2 Bewaar altijd de bonnetjes

Als je zorgt dat je de bonnetjes niet kwijt raakt of weggooit dan heb je altijd nog de mogelijkheid om die impulsaankoop aan het begin van de maand terug te brengen.

#3 Leen even wat bij een vriend of vriendin

Iedereen vindt het leuk om op een feestje even wat anders of nieuws aan te trekken. Voor die ene keer.. Leen het gewoon even bij iemand. Zo loop je ook geen risico dat je meer aankopen doet als je “even” naar de stad gaat.

#4 Verkoop je oude zooi

Staan er dingen in je huis waar je helemaal klaar mee bent? Zet het op Marktplaats. Of heb je kleding al geruime tijd niet meer aan gehad verkoop het op bijvoorbeeld United Warderobe. Zo heb je snel weer een paar tientjes extra!

#5 Bring your own

Neem je eigen lunch mee naar je werk of geef een feestje Amerikaanse stijl en laat iedereen iets aan eten of drinken meenemen. Ga wat vaker op de fiets dat scheelt je benzine en parkeerkosten.

Succes! Wil je toch eens kijken naar een baan waar je misschien meer uren kan werken of meer gaat verdienen? Kijk dan even op www.aene.nl/vacatures

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!