Carolien Visser
Naam Carolien Visser
Functie Pr & Marketing
Aantal jaar werkzaam bij A&E 1 jaar

Creativiteit, oplossingsgerichtheid, daadkracht en gezelligheid neem ik mee binnen A&E. Ik vind het heerlijk dat je als projectmanager binnen A&E op allerlei vlakken actief bent. Continue ondervind je de uitdaging van creativiteit en commercieel tijdens je werk. De arbeidsmarkt is een dynamische omgeving om binnen te werken en je acteert altijd op basis van de dynamiek van de markt. De markt waar we nu in werken is over twee jaar heel anders, misschien al wel eerder dan twee jaar!”

“Dagelijks bevind ik me voornamelijk online”

Ik zie het als uitdaging om A&E in alle fases van de arbeidsmarkt als dé specialist weg te zetten in de toekomst. Dagelijks bevind ik me voornamelijk online om daar A&E als specialist te presenteren. Mijn werk geeft mij energie net als de uren in de sportschool of uiteten gaan met vrienden.

Ik ben geen enorme keukenprinses, maar als ik kook dan maak ik graag Thaise curry. Makkelijk snel klaar en als je een grote pan maakt hoef je de dag erna niet te koken. 😉

Vind je het leuk om te connecten op LinkedIn? Yes let’s connect. 

Recept

Het favoriete recept van Carolien

Ingrediënten:

  • 300 gram kipdijfilet (veel lekkerder dan droge kipfilet)
  • Rode curry pasta van Conimex
  • Pakje kokosmelk
  • Champignons
  • Sugar snaps
  • Rode paprika
  • Rode ui
  • Taugé
  • Paksoi
  • Knoflook
  • Gember
  • Wokolie
  • Cashew noten
  • Pikantjes van Conimex
  • Basmati rijst

Bereiding:

  1. Zet alvast water op voor de rijst.
  2. Snij alle groente fijn
  3. Wok de kipdijfilet in de olie met een beetje knoflook en gember
  4. Als de kip gaar begint te worden wok je alle groenten mee en laat het 5 tot 7 minuten flink koken
  5. Kook de basmatirijst
  6. Gooi de currypasta bij de kip en groenten en roer het goed door!
  7. Voeg daarna de kokosmelk toe en laat het nog even goed doorkoken.
  8. Vul vervolgens een lekker bordje met rijst en de curry naar wens en strooi er een paar cashewnoten en pikantjes overheen.

Tip:

Lekker met een beetje kroeppoek of emping on the site.