Avril Tukker
Naam Avril Veldhuizen – Tukker
Functie Recruitment Specialist Sales
Aantal jaar werkzaam bij A&E 2 jaar

‘Commerciële drive, zakelijke communicatie, overtuigingskracht en een vrolijke noot zijn de ingrediënten die ik toevoeg aan A&E Personeelsdiensten, maar er staan zeker nog een aantal vaardigheden op mijn boodschappenlijstje. Door de drukte van de dag word ik nog wel eens opgeslokt door de werkzaamheden. Terwijl ik graag meer op strategisch niveau zou acteren om nog gerichter bezig te zijn in de markt van vraag en aanbod.

“In gesprek zijn met mensen vanuit verschillende lagen van een organisatie geeft mij energie”

De arbeidsmarkt is stevige kost, altijd! Het gaat immers om een draaiende economie en daar moeten we nooit lichtzinnig mee omgaan. Door de uitdaging in het vinden van het juiste personeel en de beschikbaarheid van juiste kandidaten, is het mijn taak om onze opdrachtgever echt te leren kennen. Zodat wij de juiste match kunnen maken op hardskills, maar ook zeker op softskills. Voornamelijk softskills wordt naar mijn mening, bij optreden van schaarste, steeds belangrijker. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat opdrachtgevers en flexwerkers bezig houdt. In gesprek zijn met mensen vanuit verschillende lagen van een organisatie geeft mij energie.

Evenals uitgebreid tafelen met mijn gezin of met vrienden. Lekker eten en veel lachen: daar geniet ik het meest van. Daarom heb ik ook gekozen om mijn ‘mosselpannetje’ te delen, met zo’n grote pan in het midden kun je uren aan tafel blijven zitten.’

Het favoriete recept van Avril

Gezellig mosselpannetje met frisse salade en stokbroodje kruidenboter

Ingrediënten:

 • 4 kg mosselen
 • 1 zak mosselgroenten of boerensoepgroenten (met een extra uitje erin gesneden)
 • 4 tenen knoflook
 • 1 potje tomatenpuree
 • Theelepel sambal (of iets meer als je van pittig houdt)
 • 2,5 flesjes donker (Belgisch) bier
 • Italiaanse kruiden
 • Zout en peper
 • Sla
 • Komkommer
 • Ui
 • Tomaat
 • Stokbrood
 • Voor kruidenboter zie het recept van Suneeta

Om te beginnen vul je de mosselpan (of andere grote pan, denk hierbij aan een braadpan) met de mosselgroenten. Mochten deze niet te verkrijgen zijn voldoen boerensoep groenten ook prima, wel aan te raden om hier een uitje doorheen te snijden.

Vervolgens leg je de mosselen in stromend, koud water. Wanneer de mossel gesloten is kun je deze in de pan doen. Let er wel op dat je baard (lijkt op zeewier) verwijderd! Mosselen waarbij de schelp gebroken of beschadigd is altijd weg gooien. Mosselen welke niet direct sluiten kun je met de bolle kant van een lepel een klein tikje geven. Schikken ze hiervan en sluiten ze alsnog, gewoon in de pan doen. Blijven deze open staan, altijd weggooien.

Wanneer de pan gevuld is met de gesloten en schoongemaakte mosselen kun je de overige ingrediënten toevoegen. Gewoon uit de losse pols en naar smaak over de pan verdelen.

Als laatste voeg je het bier toe waarbij de mosselpan tot 2/3 van de mosselen gevuld is. Ben je niet gek op een sterke biersmaak kun je ook wat minder bier toevoegen en bijvullen met kraanwater.

In de tussentijd bak je het stokbrood af, en maak je een simpele salade. Uiteraard moet je nu even doorbladeren naar het recept van onze collega Suneeta om er een heerlijk verse kruidenboter bij te kunnen serveren!

Mosselpan op het vuur tot het vocht kookt, dit zal je merken doordat de deksel begint te klepperen.

Na 1 keer koken kun je de pan even van het vuur halen en zachtjes schudden om de smaak te verdelen. Nogmaals op het vuur en na een 2e keer koken (let op: dit gebeurt vrij snel na het nogmaals op het vuur plaatsen) kun je controleren of de schelpen open staan. Twijfel je hieraan, gewoon nogmaals laten koken.

Neem lekker plaats aan tafel met een fijn glas van hetzelfde bier en laat het je smaken!