De flauwste 1 april grappen voor op je werk! 🐸

Het is vandaag 1 april, de dag om iedereen eens flink in de maling te nemen. De één vindt het fantastisch, de ander kan er niet om lachen. We hebben de 5 flauwste grappen voor je op een rijtje gezet, zodat je wat inspiratie op kunt doen of om je een beetje voor te bereiden op wat er misschien komen gaat. Ga jij vandaag je collega’s te grazen nemen?

#1 Je collega laten schrikken

Iemand laten schrikken op 1 april is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende grap en toch blijft het leuk. Wil je je collega’s echt laten schrikken? Plaats een luchthoorn onder iemands bureaustoel! Wanneer diegene op de stoel gaat zitten, weet gelijk het hele kantoor dit.

#2 Post-it bureau

Post-it’s, wie gebruikt deze sticky notes eigenlijk nog? Waarschijnlijk niemand, dus kun je er genoeg vinden op kantoor. Plak het hele bureau van je collega, inclusief stoel, helemaal onder. Zo. Die is wel even zoet..

#3 Muissensor

Misschien wel één van de bekendste grappen, de grap met de muissensor! Plak een grappig plaatje of een plakbandje onder de muis zodat deze het rode lampje (de sensor) bedekt. De sensor kan dat het bureau niet meer ‘lezen’, waardoor deze niet meer werkt.

#4 Draadloze muis

Als we dan toch bezig zijn met de muizen, is dit ook nog een hele flauwe. Haal de muis met snoer uit de computer van je collega, zonder dat diegene ziet dat deze niet meer aan gesloten is, en plug een draadloze muis erin. Met de draadloze muis kun je de computer van je collega helemaal overnemen en het zal even duren voordat hij of zij door heeft wat er aan de hand is.

#5 Je veter zit los

1 april zonder de grap ‘Je veter zit los’ is als een Kerst zonder de film ‘Home Alone’. Oftewel, deze grap ga je sowieso de hele dag horen. Wil je er zeker van zijn dat je niet in deze grap tuint, trek dan schoenen zonder veters aan!

Ben je flauwe grappen van je collega’s echt helemaal zat?

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!