Referenties

Wilt u graag meer weten over wat A&E Personeelsdiensten te bieden heeft? Vraag het werkzoekenden die reeds succesvol bemiddeld zijn door A&E.

Ancella van Rooijen, flexkracht
Ik vind het ontzettend leuk dat ik via jullie bij deze leuke opdrachtgever ga werken. Ik heb er zin in! Bedankt voor de goede communicatie en begeleiding die jullie mij hebben verleend. Er zijn weinig recruiters die dit zo netjes en correct doen, mijn complimenten!

Natascha van Tongeren, payrollkracht
Helaas kreeg ik een tijd geleden het nieuws dat mijn werkgever mij wel in dienst wilde houden, maar alleen via het A&E Personeelsdiensten. Voor een werkgever snap ik het ook wel. Er wordt nu veel uit handen genomen voor de werkgever.

Al een jaar ben ik werkzaam voor het A&E Personeelsdiensten . Ze zijn zeer behulpzaam, correct en denken met je mee. Ze staan altijd voor je klaar.  Ik hoop nog op een lange samenwerking, want mocht ik geen baan meer hebben, hoop ik dat zij  wat voor me kunnen betekenen.

Bij A&E Personeelsdiensten bent u op het juiste adres !!!

Els Westland, flexkracht
Mijn ervaringen zijn zeer goed bij A&E! Bij de eerste aanmelding werd ik hartelijk ontvangen, en op m`n gemak gesteld. Na een goede uitleg ben ik vrij snel aan de slag gegaan via A&E. De uren doorgeven ging perfect, uitleg perfect ,en bij vragen direct antwoord.
Dit is wat anders dan de grote uitzendbureaus, daar moet je zelf achter de dingen aanlopen. Dankzij A&E ben ik in dienst gekomen bij de werkgever. Mocht het contract niet verlengt worden dan ga ik direct weer naar A&E. Bedankt A&E ( Ferry de Vries ) voor de goede samenwerking.

Wilco Trommels, proefplaatsing
Graag wil ik mijn dank uitspreken over de begeleiding die ik heb ontvangen bij het contact tussen jullie en hopelijk mijn nieuwe werkgever. Ik ben zeer te spreken over de persoonlijke benadering en de interesse die jullie getoond hebben over het verloop van mijn proefweek. Ik mag wel zeggen dat ik het naar mijn zin heb op de werkplek en het is volgens mij een zeer goede werkgever dus ik hoop dat er voor mij een contract uit voortkomt. 

Rivaldo dos Santos, werkzoekende
Toen ik bij A&E binnen kwam kreeg ik direct het gevoel dat er naar me geluisterd werd en ik ben door de medewerker hartstikke vriendelijk, en respectvol benaderd. Mijn verwachtingen van A&E zijn goed en ik ga hier met een positief gevoel over de arbeidsmarkt weer de deur uit. Zo’n ontvangst heb ik niet eerder meegemaakt in deze moeilijke tijden, waarin werk vinden lastig is en de banen niet voor het oprapen liggen. Mijn verwachtingen van een inschrijving zijn waargemaakt in de tijd dat ik bij A&E binnen was. Ik heb hier een heel positief gevoel ten opzichte van de andere uitzendorganisaties waar ik ben binnengelopen.
 
Farley Heydoorn, flexkracht
Mijn naam is F.J. van Heydoorn, ik ben 39 jaar en woonachtig in De Meern. Zoals velen is overkomen ben ik ook in April 2012 door de huidige crisis mijn baan kwijt geraakt. Na een periode van thuis zitten en veel direct solliciteren bij werkgevers, heb ik toch besloten om weer via een uitzendbureau te gaan proberen. Ik wilde dit keer niet voor een van de grote bekende uitzendbureaus te werk gaan, want ik wilde juist in deze tijd meer persoonlijke aandacht. Ik wilde juist in deze tijd een uitzendbureau die mij niet zomaar ergens zou plaatsen waar ik me niet thuis voel.
Via een bekende van het UWV ben ik bij A&E Personeelsdiensten terecht gekomen, vanaf het eerste gesprek wist ik dat het goed zat , omdat zij de tijd hebben genomen om mij beter te leren kennen en om te achterhalen wat mijn kwaliteiten zijn. En dat was en is de persoonlijke touch die mij zo aanspreekt bij A&E en daarom adviseer ik een ieder die werkzoekende is om bij A&E eens binnen te lopen. Vandaag ben ik blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt om met A&E personeelsdiensten in zee te gaan, door hun mensenkennis, betrouwbaarheid en deskundigheid hebben zij in deze moeilijke tijd de perfecte baan voor mij kunnen vinden. Door hun mensenkennis, betrouwbaarheid en deskundigheid maakt A&E voor mij het verschil met andere uitzendbureaus. Momenteel werk ik bij B/E Aerospace als Contract Auditor. Ik ben heel gelukkig in deze functie en bij dit bedrijf. Ik wil dan ook de werknemers van A&E van harte bedanken voor deze mooie toekomst die ik dankzij hun tegemoet ga.

 
Martijn Jongerius, flexkracht
Mijn ervaringen met A&E Personeelsdiensten zijn zeer goed. Toen ik geen werk meer had ben ik naar A&E gegaan. Na een intakegesprek was er snel een leuke baan voor mij beschikbaar. Ik heb hier veel ervaring op kunnen doen en veel geleerd. Het personeel bij A&E is zeer vriendelijk. Bij vragen kun je bij ze terecht en ze helpen je meteen. Ik raad dan ook iedereen aan die werkt zoekt zich bij A&E Personeelsdiensten in te schrijven.  A&E, mijn compliment voor jullie! 
 
Hester Spee, socialmedia intake
Op Twitter zag ik een RT waarin A&E aangaf een directiesecretaresse te zoeken. Fulltime weliswaar, maar ik dacht: "niet geschoten is altijd mis". Snel een reactie verstuurd of parttime ook bespreekbaar was. Cv toegestuurd via de mail en al snel had ik Mariëtte Brands aan de telefoon en was het intakegesprek gepland. Goede ontvangst in Nieuwegein en een ontzettend leuk gesprek gehad. Helaas was de betreffende opdrachtgever écht op zoek naar een fulltimer, dus ben ik nog steeds beschikbaar. Wat ik zoek? Een parttime (24-32 uur per week) job op secretarieel gebied, bij voorkeur in de regio Utrecht. 
 
Harry Jens, flexkracht
Ik werk zelf al 3 jaar via A&E en ben zeer tevreden over de diensten die ze doen. Altijd klantvriendelijk, zijn goed bereikbaar en komen altijd hun afspraken na. Een eerlijk en oprecht personeelsdiensten en uitzendbureau. Tevens staat de koffie altijd klaar op vrijdagmiddag als ik mijn werkbriefje in kom leveren. A&E ga zo door!

Mike Hofman, flexkracht
Over mijn ervaring met A&E Personeelsdiensten kan ik kort maar krachtig zijn. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. De recruitment specialisten zijn vriendelijk en oprecht geïnteresseerd. Ze willen je graag helpen en staan voor je klaar.

Lidewij Kemp, flexkracht
Via A&E ben ik in mijn huidige werk als acquisiteur bij de Gemeente Utrecht terecht gekomen: werving & selectie voor werkzoekenden in de regio. Dit is een andere richting dan wat ik tot dan toe had gedaan als adviseur in bouwprojecten.
Wat ik sterk vind aan de dienstverlening van A&E is dat ze maatwerk leveren en kijken naar een totaalplaatje: niet alleen een CV op papier, maar ook persoonlijke ambities en wensen van een kandidaat.
Daarnaast is A&E heel actief in de markt en zie je ze terug in de media, op congressen en bij netwerkbijeenkomsten. Kortom: een betrokken en professionele organisatie.

Mariana Borisova, flexkracht
Ik ben Mariana en heb een meerjarige ervaringen in de technische branche,maar daarna werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vervolgens kwam ik in contact met A&E Personeelsdiensten. Hun bijzondere vriendelijkheid,betrokkenheid en competente aanpak wekte mijn vertrouwen op.
Kort daarna hebben zij een baan voor mij gevonden bij een Ingenieursbureau te Soest, waar ik al vier jaar werkzaam ben.
Dankzij het zorgzame initiatieven team van A&E groeide onze relatie en ontstond er een sterke vertrouwensband. Door hun steun voelde ik me zekerder en na twee studies kreeg ik een vast contract bij het bedrijf waar ik werkte. Daarna heb ik besloten ook een eigen bedrijfje op te starten, waarbij A&E mij blijft helpen dit tot een succes te maken. De inzet van dit dynamische team van A&E resulteert tot mijn stabiele positie. Kortom, mijn beslissing voor A&E te kiezen was de juiste.

Harry van Kooten, flexkracht
Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Harry van Kooten en ik ben nu 46 jaar. Mijn vorige werkgever had een ontslagvergunning aangevraagd op basis van economische redenen. Daar sta je dan buiten zonder werk met helemaal niets, het was de eerste keer van mijn levendat ik zonder werk zat. En dan denk je: "En nu? "Zie maar weer eens aan het werk te komen.
Ik ben gaan zoeken op internet naar een baantje, toen kwam ik een advertentie tegen van A&E Personeelsdiensten, ze zochten een assemblage medewerker elektronica. Ik heb geschreven dat ik geïnteresseerd was in de functie, toen ging het snel. Werd gebeld door Angela of ik even langs kon komen voor een intake gesprek. De volgende dag langs geweest voor intake gesprek, dag later mocht ik al langs komen bij mijn huidige werkgever B/E Aerospace in Nieuwegein. Ik werk daar op contractbasis voor A&E Personeelsdiensten. Daar toen een rondleiding gekregen en een kort gesprek, Toen was de vraag kan je morgen beginnen? Mijn antwoord was natuurlijk JA.
Ik werk daar nog steeds, ik ben nu zelfs sinds 1 nov 2012 cel-coördinator geworden ( mag nu een afdeling van +/- 10 man aansturen en begeleiden). Kortom A&E heeft mij ontzettend goed geholpen, A&E is een klein en gezellig uitzendbureau die je niet behandeld als een nummer zoals de grote uitzendbureau`s dat vaak wel doen. Je wordt daar hartelijk ontvangen en gaan echt opzoek voor je naar een passende baan. Dus ik zou zeggen schijf je in bij A&E Personeelsdiensten, ze hebben mij zeer goed geholpen.

Nelleke Jaspers, flexkracht
Ik ben ruim 2 jaar werkzoekende geweest. 2 jaar lang de ene afwijzing na de andere, is niet iets om vrolijk van te worden!
De uitzendbureaus waren eigenlijk nog het ergste. De mooiste verhalen wanneer je je in komt schrijven. "Nee hoor, werk zat! Komt helemaal goed!" En dan hoorde ik niets meer. Wanneer ik zelf contact op nam, wist men in de meeste gevallen niet eens wie ik was en naar wat voor soort werk ik op zoek was.
Behalve A&E! Ook zij hadden niet direct werk voor mij, maar waren wel het enige uitzendbureau dat MIJ af en toe belde om te vragen hoe het ging met zoeken, en ook echt mee dachten. Uiteindelijk was er ook een vacature, en binnen 2 weken was ik aan de slag. Na iedere stap in de sollicitatie procedure was er even contact, en had ik het gevoel dat er echt met mij meegeleefd en geduimd werd!
Nu heb ik mijn droombaan gevonden, en ben ik inmiddels een aantal maanden met heel veel plezier werk. Dank zij A&E!
Kortom, ik ben heel blij dat ik hier terecht gekomen ben! Echt alles klopt. Het werk is leuk, en zal alleen maar leuker worden. Het bedrijf is leuk, zowel op gebied van collega’s als ook als goed werkgever. En de reisafstand is natuurlijk beter dan ik ooit had kunnen hopen!
En ik ben ook blij dat ik deze plek via jullie heb gekregen. Ik vind A&E op alle punten het beste uitzendbureau waar ik ooit mee te maken heb gehad!

Dennis Schouten, flexkracht
Mijn naam is Dennis Schouten en ik ken A&E Personeelsdiensten nog uit de tijd dat er een filiaal op de Kaap Hoorndreef in Utrecht bestond. Aangezien ik daar om de hoek woon, was het min of meer een vanzelfsprekendheid dat ik contact met hen heb gezocht.
Destijds heb ik me daar dan ook ingeschreven, ik geloof in 2005. In 2010 kwamen we elkaar weer tegen. Het contact verliep al snel erg vlot. Waar ik me bij andere uitzendorganisaties, en in sommige gevallen zelfs werving & selectiekantoren zo af en toe een nummer heb gewaand zo persoonlijk was het contact wat A&E met mij onderhield. Uiteindelijk was het november 2010 dat ik een bericht kreeg dat ze bij een bekende relatie een vacature hadden openstaan welke naadloos aansloot met hetgeen ik al een tijdje naar op zoek was. Na 2 gesprekken aldaar was de kogel door de kerk. Ik kon per begin januari 2011 beginnen.
De timing kon op dat moment niet beter. Ik had er al min of meer rekening mee gehouden dat mijn zoektocht zich in 2011 zou vervolgen, maar gelukkig heeft het niet zover hoeven komen. Aangezien ik in die periode veel tijd investeerde in gesprekken met (financiële) recruitmentbureaus kwam het enigszins als een verrassing dat A&E Personeelsdiensten met deze klus op de proppen kwam. Maar, zo zie je maar: Uit onverwachte hoek is dan toch datgene gekomen waar ik zo naarstig naar op zoek was.
Het contact met A&E is altijd prettig gebleven. Men heeft me erg netjes begeleid in de sollicitatieprocedure, en sinds ik hier nu op tijdelijk basis een overeenkomst ben aangegaan is er nog steeds contact tussen ons. Ik kan niet anders zeggen dat het contact zeer goed is gebleven. Ik wens iedereen bij A&E dan ook veel succes voor de toekomst!!