Referenties Relaties

Wilt u graag meer weten over wat A&E Personeelsdiensten te bieden heeft? Vraag het uw collega ondernemers!

Bjorn van der Jagt, Sheeting Service Utrecht
Sheeting Service Utrecht (onderdeel van C. van Heezik) biedt een passende service en een hoge kwaliteit bij het snijden van board. Tevens verzorgen wij een betrouwbare en accurate opslag van goederen (board, levensmiddelen, luxe thee en koffieproducten, etc). 
Wij maken al enige jaren met volle tevredenheid gebruik van A&E Personeelsdiensten en mede doordat er een vast team gehandhaafd wordt hebben we aan een paar woorden genoeg! De werkwijze, klantvriendelijkheid en deskundigheid van A&E Personeelsdiensten ervaren wij als zeer prettig. Tevens heeft het goede meedenken gezorgd voor een totstandkoming van een prettige, langdurige en professionele relatie tussen A&E Personeelsdiensten en Sheeting Serive Utrecht.

Pieter Peelen, No-Nonsancy
Ik maak al vele jaren met veel plezier gebruik van de Payroll-diensten van A&E Personeelsdiensten. Naast dat het mij de flexibiliteit biedt die ik nodig heb, heb ik ook ervaren dat het erg fijn schakelen is met A&E zelf. Ze kennen me, weten wat ik wil en gaan daar heel goed mee om.

Erik Dwarswaard, B/E Aerospace
B/E Aerospace is ’s werelds grootste producent van vliegtuig interieurproducten. B/E Aerospace ontwerpt, produceert, verkoopt, certificeert én verleent wereldwijde service voor deze producten. In onze vestiging in Nieuwegein ontwikkelen, produceren, verkopen en repareren we kwalitatief hoogwaardige (stoom)ovens, koffiezet-apparaten en boilers voor vliegtuiggalleys.
Wij doen al heel wat jaren zaken met A&E en nog steeds tot volle tevredenheid. Ze weten precies wat we nodig hebben en weten exact wat wij verlangen van kandidaten. Door de hele korte communicatielijnen, kunnen we heel snel met ze schakelen.
Typerend voor A&E is hun contact en betrokkenheid met hun uitgeleende flexkrachten.

Sander Nagtegaal, Anda Kunststeen
Anda Kunststeen is al jaren actief als producent van kunststenen bouwproducten in Nederland. Producten die geleverd worden zijn onder andere vensterbanken, dorpels, raamdorpels, muurafdekkers en dergelijke.
Ik ben bedrijfsleider en zorg ervoor dat alles in goede banen geleidt wordt. Van het moment dat de order binnenkomt totdat die de deur uitgaat en alles wat daar tussen zit.
Van het personeel verwachten wij dat ze goed kunnen werken in teamverband, als ook zelfstandig kunnen werken, goede inzet hebben en flexibel zijn. En bovendien moeten ze goed gemotiveerd zijn. Al deze punten vinden we bij de mensen die wij betrekken van A&E. A&E weet wat onze wensen zijn en selecteert hier goed op. In principe is een telefoontje voldoende naar A&E. Kortom A&E is een betrouwbare partner.

Henk Slinger, General Manager, Alp Lift B.V.
2008 was het jaar waarin de krapte op de arbeidsmarkt het toppunt bereikte. Juist in die periode had Alp Lift B.V. veel vacatures die snel en effectief vervuld moesten worden. Uitzendbureaus kwamen en uitzendbureau gingen. Vele lieten het afweten als gevolg van de krapte op de arbeidsmarkt.
A&E Personeelsdiensten onderscheidde zich door te blijven en door de grote mate van betrokkenheid ontstond de “ klik “. A&E Personeelsdiensten kenmerkt zich door een hoge mate van klantgerichtheid, het vermogen om een messcherpe match te maken en de korte lijnen waardoor snel en effectief gehandeld kan worden. De uitstekende prijs – kwaliteitverhouding maakt A&E Personeelsdiensten een waardevolle zakenpartner.