Larissa Udo
Naam Larissa Udo
Functie Backoffice medewerker
Aantal jaar werkzaam bij A&E 0,5 jaar

‘Het begrip arbeid gaat radicaal veranderen. De zogenaamde vierde industriële revolutie, gedreven door de snelle technologische ontwikkelingen zoals robotisering, kunstmatige intelligentie en virtual reality, zal de arbeidsmarkt op zijn kop zetten. Wat de impact zal zijn is lastig te zeggen, maar de arbeidsmarkt is op dit moment voor ons stevige kost. Wij ervaren op dit moment weer enorme tekorten aan arbeidskrachten. Bijvoorbeeld de logistieke sector in onze regio kampt met een enorm tekort aan arbeidskrachten. Dus uitdaging genoeg! De kracht van A&E ligt in de hoge mate van service en klantgerichtheid en oprechte interesse in mensen en werkgevers, waardoor de optimale match gemaakt kan worden en zij mee kunnen bewegen met de wensen van de klant. Daarnaast de kracht van een team van ervaren mensen die goed op elkaar zijn ingespeeld en de regionale arbeidsmarkt goed kennen. Omringd door een groot netwerk en samenwerkingspartners, waardoor er een uitgebreide dienstverlening kan worden aangeboden. Mijn grootste drijfveer is het coachen, begeleiden en ontwikkelen van mensen. Van werkzoekende tot ondernemer, ik probeer altijd het beste uit mensen te halen. Uit het aansturen van mijn eigen bedrijf en het adviseren aan en sparren met ondernemers haal ik de meeste energie. Dit samen met een heerlijk stuk pure chocolade zorgt ervoor dat ik ’s ochtends met een glimlach mijn bed uit stap!’

Recept

Kip met zoetzure saus

Ingrediënten:

  • 200 gram mihoen
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 220 gram ananas uit blik
  • 1 theelepel tomatenpuree
  • 1 el sojasaus
  • 1 el witte wijnazijn
  • 250 gram kipfilet
  • Snuf paprikapoeder
  • Peper en zout
  • Boter om in te bakken

Snijd de kipfilet in stukjes en kruid ze met de paprikapoeder en peper en zout. Verhit de boter in de pan en bak de kipfilet gaar totdat het een mooie goudbruine kleur heeft.

Snijd ondertussen de paprika in reepjes en voeg dit toe bij de kipfilet. Bak het geheel nog een paar minuten.

Doe de kip en paprika in een kom en zet apart. Doe de tomatenpuree in de pan en warm dit op. Voeg hierbij de sojasaus, witte wijnazijn en het sap van de ananas.

Laat de saus inkoken en doe de kip en paprika er weer bij. Kook ondertussen de mihoen zoals staat aangegeven op de verpakking. Serveer het geheel uit de pan met de mihoen.