Ferry de Vries
Naam Ferry de Vries
Functie Vestigingsmanager
Aantal jaar werkzaam bij A&E 13 jaar

‘Ik kom ’s ochtends mijn bed uit voor de blije gezichten van mijn kinderen. Ik geniet als ik ze hoor lachen en die positieve energie neem ik mee naar mijn werk! De huidige arbeidsmarkt is stevige kost. De economie draait op volle toeren en er is al volop schaarste aan het ontstaan. Hierdoor is én wordt het steeds uitdagender om de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. Om dit tot stand te kunnen brengen is het van groot belang om zowel de klant als de persoon goed te kennen, zodat je kunt beoordelen of dit de perfecte match is. Ons doel is om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden en te helpen. Door onze betrokkenheid en enthousiasme naar zowel opdrachtgevers als flexwerkers, het nakomen van afspraken en het denken in oplossingen, maken wij het verschil. Daarnaast kunnen wij vanwege onze korte communicatielijnen, flexibiliteit en hoge mate van servicegerichtheid snel schakelen. Ik ben ooit als stagiair binnengekomen en nooit meer weg gegaan. Ik zit hier helemaal op mijn plek! Samen met mijn collega’s proberen we elke dag succesvol te zijn en er een mooie dag van te maken. En als het even niet wil lukken, zetten we er met z’n allen de schouders onder om uiteindelijk weer met een goed gevoel naar huis te gaan. En mijn favoriete gerecht? Dat is de lasagne van mijn moeder.’

Het favoriete recept van Ferry

Lasagne

Ingrediënten:

  • 1 liter melk
  • Iets minder dan een liter water
  • 1 pond rundergehakt
  • 2 teentjes knoflook
  • Bakje champignons
  • Blikje ananas (stukjes)
  • Kleine blokjes kaas
  • 1 pak Honig lasagnebladen (groen)
  • 2 pakjes Honig Lasagnesaus (zonder bechamel)
  • Geraspte kaas

Bereiden

Champignons klein snijden. Ananasblikje laten leeglopen en de stukjes door midden snijden. Kleine blokjes kaas snijden. Melk en water in de pan doen en zakjes toevoegen. Poeder goed fijn kloppen, anders krijg je klontjes. Gehakt rullen en op het eind champignons meebakken. Vet uit pan verwijderen en weggooien. Gehakt en champignons in pan doen en knoflook uitpersen en toevoegen. Het geheel aan de kook brengen en een minuut laten doorkoken. Ovenschaal invetten en beginnen met een laagje saus en daarna kleine stukjes kaas en ananas verdelen. Vervolgens een laag lasagnebladen, daarna weer saus, kaas en ananas. Dan weer lasagnebladen (andersom) net zo lang tot de saus op is. Eindigen met een laagje saus, kaas en ananas en hier bovenop de geraspte kaas.

De ovenschaal in de magnetron op 600W en 13 minuten laten staan. De lasagne is klaar om geserveerd te worden.

Als extraatje kan er stokbrood met kruidenboter worden geserveerd. Een biertje, glas wijn of wat anders als drankje maakt het geheel compleet. Eet smakelijk!