Wij zoeken per direct een:

Ambitieuze Recruitment Specialist (32-40 uur)

Ben jij ambitieus, een teamplayer en ben je een doorzetter die blij wordt van scoren? Heb jij al enige ervaring als recruitment specialist en zoek jij een leuke, veelzijdige baan bij een groeiend bedrijf in een booming sector, namelijk de sector Personeelsbemiddeling?

Dan ben je bij A&E Personeelsdiensten aan het juiste adres, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste Recruitment Specialist!

Over de functie
In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de Frontoffice in samenwerking met de andere Recruitment Specialisten. Concrete taken die jij o.a. oppakt in jouw functie;
·         Werving en selectie van kandidaten
·         Het voeren van intakegesprekken met deze kandidaten
·         Contact onderhouden met huidige opdrachtgevers/flexwerkers
·         Aangezien wij een 24 uurs bereikbaarheid hanteren, beschik je in roulatie met andere collega’s in de weekenden en avonduren over de mobiele (nood) telefoon. 

Wat wordt er van je verwacht?
Voor deze uitdagende duizendpootfunctie beschik je over de volgende capaciteiten:
·         Je hebt HBO werk- en denkniveau
·         Je bent flexibel, commercieel en bovenal communicatief vaardig
·         Je hebt ervaring in de commerciële dienstverlening waarbij het herkennen van verkoopsignalen en inspelen op klantbehoefte belangrijk is.

Verder ben je stressbestendig, een echte teamspeler, heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en beschik je over goede mensenkennis. Belangrijk is dat je resultaatgericht bent, een proactieve houding hebt en zelf initiatieven kan ontplooien.

Wat krijg jij ervoor terug?
·         Een leuke, leerzame baan waar geen dag hetzelfde is;
·         Een gezellige werksfeer met een gedreven team die jou alles willen vertellen over het vak;
·         Een marktconform salaris o.b.v. jouw opleiding en ervaring.

Ben jij de perfecte match?

Is dit de baan waar jij naar op zoek bent? Reageer dan nu, voordat je te laat bent! Stuur een uitgebreide motivatie en je CV naar administratie@aene.nl t.a.v. Anoek Breunese. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen via telefoonnummer 030-6057059.