Coby van Leeuwen
Naam Coby van Leeuwen
Functie Administratief medewerkster
Aantal jaar werkzaam bij A&E 2 jaar

‘Ik ondersteun de backoffice één dag in de week, door het verwerken van de urenbriefjes voor mijn rekening te nemen. Het is een hele uitdaging om deze werkzaamheden uit te voeren, het is iedere keer weer een puzzel om de juiste uren in te boeken doordat er normale uren zijn, overuren en toeslaguren. Dit lijkt simpel, maar er moet met verschillende aspecten rekening gehouden worden. Daarnaast moet het ook allemaal correct in het systeem ingevoerd worden. Maar ik vind het heerlijk om bezig te zijn en deel uit te maken van zo’n jong en enthousiast team! Samen zorgen we voor een positieve sfeer en dat proef je terug in de organisatie. Wij bundelen onze krachten om de flexwerkers te helpen, betrokkenheid is ons hoofdingrediënt. Flexwerkers kunnen altijd hun vragen kwijt en de persoonlijke benadering staat voorop. Attent zijn door een verjaardagskaartje te sturen, binding creëren door af en toe een borrel te organiseren en Sinterklaas helpen met pepernoten strooien en chocoladeletters uit te delen: het wordt allemaal met liefde gedaan. Het recept dat ik graag wil delen, is een ovenschotel met salami. Het is makkelijk klaar te maken, ziet er leuk uit op tafel en je hebt er altijd succes mee! En omdat je het van te voren klaar kunt maken, kun je gezellig bij de gasten blijven zitten. Een perfect gerecht voor een avondje tafelen.’

Recept

Ovenschotel met salami

Ingrediënten:

  • 1 mild gekruide salami
  • 2 tenen knoflook
  • 1 kg krieltjes
  • 1 aubergine
  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 2 el olijfolie
  • 1,5 el gedroogde rozemarijn
  • 250 g tomaatjes
  • 1 zakje peterselie
  • bakpapier

Bereiden

Verwijder het vel van de salami, snijd overlangs doormidden en daarna in halve plakken. Snijd de knoflook fijn. Halveer de krieltjes en snijd de aubergine in stukje van 1,5 cm. Snijd de steelaanzet van de puntpaprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in ringen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de salami, knoflook, aardappel, aubergine, puntpaprika, olie, rozemarijn en peper en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 35 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om. Halveer ondertussen de tomaatjes en snijd de peterselie fijn. Neem de bakplaat uit de oven en schep de tomaatjes en peterselie erdoor.