Anoek Breunese
Naam Anoek Breunese
Functie Algemeen directeur
Aantal jaar werkzaam bij A&E 19 jaar

‘Het begrip arbeid gaat radicaal veranderen. De zogenaamde vierde industriële revolutie, gedreven door de snelle technologische ontwikkelingen zoals robotisering, kunstmatige intelligentie en virtual reality, zal de arbeidsmarkt op zijn kop zetten. Wat de impact zal zijn is lastig te zeggen, maar de arbeidsmarkt is op dit moment voor ons stevige kost. Wij ervaren op dit moment weer enorme tekorten aan arbeidskrachten. Bijvoorbeeld de logistieke sector in onze regio kampt met een enorm tekort aan arbeidskrachten. Dus uitdaging genoeg! De kracht van A&E ligt in de hoge mate van service en klantgerichtheid en oprechte interesse in mensen en werkgevers, waardoor de optimale match gemaakt kan worden en zij mee kunnen bewegen met de wensen van de klant. Daarnaast de kracht van een team van ervaren mensen die goed op elkaar zijn ingespeeld en de regionale arbeidsmarkt goed kennen. Omringd door een groot netwerk en samenwerkingspartners, waardoor er een uitgebreide dienstverlening kan worden aangeboden. Mijn grootste drijfveer is het coachen, begeleiden en ontwikkelen van mensen. Van werkzoekende tot ondernemer, ik probeer altijd het beste uit mensen te halen. Uit het aansturen van mijn eigen bedrijf en het adviseren aan en sparren met ondernemers haal ik de meeste energie. Dit samen met een heerlijk stuk pure chocolade zorgt ervoor dat ik ’s ochtends met een glimlach mijn bed uit stap!’

Recept

Chocolade cake met vloeibare vulling

Ingrediënten:

  • 100 gr chocolade (70% cacao)
  • 110 gr boter
  • 100 gr suiker
  • 50 gram bloem
  • 2 hele eieren en 2 eidooiers
  • cacao (voor het bestuiven van de vormpjes)
  • bakspray of boter (voor het invetten van de vormpjes)

Meng de suiker, de eieren (hele eieren en eidooiers) en bloem met de staafmixer op stand 1 totdat het een gladde massa is (zo’n 5 min). Smelt de pure chocolade met de boter, blijf roeren met een lepel. En meng het met de massa, terwijl je met je andere hand blijft mixen in de ei-massa. Vervolgens blijf je nog zo’n 5 minuten mixen op stand 1. Bestuif de cakevormpjes met de cacao. Giet alles in de cakevormpjes en bak het in een voorverwarmde oven op 190 graden celcius gedurende 8 – 10 minuten. Wanneer ze snel rijzen, zet de oven dan op 180 – 175 graden (niet korter in de oven zetten). Het hart van de cakejes is erg vloeibaar (en dus ook erg heet!!!! ), wees voorzichtig met ze uit de vormpjes halen. Laat zo’n 2 min staan in de vorm, dan kun je ze er met de hand uithalen. Geniet ervan!