Samenwerkingspartners

 

SK Consulting

SK Consulting is het adviesbureau van Sander Kerkhof met complete dienstverlening op het gebied van risicobeheer, verzekering en pensioen met haar vestiging in Tiel. Ons doel is goede risicobeheersing voor uw onderneming of u als particulier, wel of niet met invulling door verzekeringsproducten.
Hier werk ik al ruim 20 jaar aan en een groot deel van deze periode ook voor A&E Personeelsdiensten en haar voorgangers. In de huidige marktvormen  los je complexe vraagstukken veelal niet meer in je eentje als organisatie op. Door van elkaar te leren verhoog je de innovatiekracht. 
A&E Personeelsdiensten en SK Consulting hebben elkaar hierin prima weten te vinden. Beide organisaties zijn ondernemend, transparant en informeel ingesteld waardoor we goed kunnen focussen op gezamenlijke doelstellingen. Ook is dit gebleken tijdens een zeiltrip met de directie waarbij op een ontspannen manier een gezamenlijke koers gekozen werd.
www.skconsultingtiel.nl

Socialoque 

Socialoque geeft presentaties, training en advies op gebied van social media. Besteedt u het beheer van uw social media- accounts liever uit?
Dat kan. Zet ons achter de knoppen. Laat ons voor u connecten en leads voor uw bedrijf creëren. (goedkoper dan Google Ads!, etc)
Socialoque verzorgt lekker lopende teksten voor uw site, of een compleet nieuwe website.
Voor A&E personeelsdiensten verzorgden wij een aantal social media workshops. A&E pakte de stof daarna moeiteloos op en zag ook direct het effect van hun inzet van social media.Na afloop van een training of workshop blijft Socialoque bereikbaar voor vragen en advies.
Uitaard helpen wij A&E ook graag op de diverse kanalen mee zoeken naar geschikte kandidaten voor hun vacatures. Wij zijn immers altijd online.
A&E verwijst graag haar connecties door naar Socialoque. Voor vragen over social media, of wanneer u behoefte heeft aan verbeterde, goedlopende teksten op uw website. Ook wanneer u uw personeel graag een praktische sollicitatietraining wil geven is Socialoque een goede partij.

www.socialoque.nl

WerkgeversServicepunt Utrecht Midden

WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden is hét publieke aanspreekpunt voor werkgevers. Werkgevers kunnen bij ons terecht over vragen rondom de arbeidsmarkt, subsidies, scholing, mobiliteit en werving en selectie.
Het werkgeversservicepunt Utrecht Midden werkt al lange tijd samen met A&E op het gebied van vacatures en kandidaten. A&E is een betrouwbare en loyale partner in deze samenwerking. Samen organiseren wij onder andere speeddates voor werkgevers die op zoek zijn naar de juiste kandidaten. Kenmerkend in deze samenwerking is de maatschappelijke betrokkenheid, het snel schakelen en het open staan om iedere doelgroep te bemiddelen. Ondanks dat A&E een regionale speler is binnen de uitzendbranche, zijn zij vooruitstrevend in samenwerking. Zij participeren in meerdere projecten & actieplannen om de arbeidsmarkt van Utrecht Midden in beweging te houden.
Kortom een win-win-situatie voor beide partijen.

www.werkgeversservicepunt-midden.nl