Over A&E

A&E Personeelsdiensten is in 1996 ontstaan als arbeidsbemiddelaar van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een regionale allround arbeidsmarktspecialist op het gebied van uitzendwerk, payrollservice, detachering en werving & selectie.

We vinden het een uitdaging om onze diensten continue te innoveren, mee te gaan met de tijd en in te spelen op de wensen van onze klanten. Omdat we relatief klein zijn, kunnen we snel schakelen en maatwerk leveren.

Geschoolde en ongeschoolde, laag- en hoogopgeleide mensen kunnen bij ons terecht. In vele beroepen en sectoren zijn wij actief (referenties kandidaten). Onze opdrachtgevers zijn MKB-bedrijven en ZZP-ers die op hun personeelskosten letten en makkelijk willen op- en afschakelen (referenties relaties).

Naast payrollservice, uitzendwerk, detachering en werving & selectie geven wij ook HRM advies. Bijvoorbeeld over het op- en afbouwen van uw personeelsbestand, ontwikkeling van medewerkers, gedrag en motivatie, leiderschap en hoe u de juiste mensen op de juiste plek krijgt.

Ook  werken we veel samen met Gemeenten, UWV en diverse re-integratiebureaus om mensen aan het werk te helpen, op te leiden en trainingen te geven. Onze missie is dan ook:

“Wij geloven erin dat alle mensen potentie hebben en zorgen ervoor dat iedereen een kans krijgt op de arbeidsmarkt.”

Betrouwbaarheid, daadkracht, deskundigheid, inventief, servicegerichtheid en sociaal betrokken zijn onze kernwaarden die de cultuur van ons bureau omschrijven. Zij geven invulling aan het gedrag dat wij aan elkaar, aan u en aan externe partners laten zien.

Download hier onze kernwaarden
Download hier onze USP’s