Interne vacatures

Stagiair(e) Marketing & Sales HBO 

Ben jij een ambitieuze HBO student en zoek jij een leuke, veelzijdige stage bij een groeiend bedrijf in een booming sector, namelijk de sector Personeelsbemiddeling?
Dan ben je bij A&E Personeelsdiensten aan het juiste adres, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste Marketing & Sales stagiaire!

Over de functie

Wat deze functie zo leuk maakt? Dat je op meerdere afdelingen aan het werk gaat! Je zal in deze rol de Frontoffice ondersteunen op gebied van Werving & Selectie en de Backoffice op gebied van diverse marketingactiviteiten. Concrete taken die jij o.a. oppakt in jouw rol als Marketing & Sales stagiaire:

·         Werven van kandidaten voor openstaande vacatures;
·         Het houden van intakegesprekken met deze kandidaten;
·         Bijhouden van de diverse Social Media kanalen;
·         Invoeren van kandidatenprofielen en vacatures in onze systemen;
·         Plaatsen van vacatures op diverse jobsites;
·         Overige taken in overleg met het team.

Wat wordt er van je verwacht?

Wij zijn op zoek naar een HBO student, bij voorkeur met een Marketing, Communicatie of Sales achtergrond. Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar, voor een periode van minimaal 20 weken. Verder maak jij grote kans op een sollicitatiegesprek als je voldoet aan de volgende eigenschappen:

·         Je bent een energieke, enthousiaste verschijning;
·         Je schrijft met een vlotte pen en praat met een vlotte babbel;
·         Je zit vol leuke ideeën, en kan niet wachten deze bij ons te gaan uitvoeren;
·         Telefonisch contact met klanten & kandidaten vind jij leuk, niet eng;
·         Je bent communicatief vaardig en werkt graag samen in teamverband;
·         Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
·         Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Nieuwegein.

Wat krijg jij ervoor terug?

·         Een leuke, leerzame stageplaats waar geen dag hetzelfde is;
·         Alle mogelijkheden om de opgedane kennis vanuit jouw opleiding in de praktijk te brengen;
·         Een gezellige werksfeer met een gedreven team die jou alles willen vertellen over het vak;
·         Een prima stagevergoeding.

Interesse?

Is dit de stageplaats waar jij naar op zoek bent? Reageer dan nu, voordat iemand je voor is! Stuur een uitgebreide motivatie en je CV naar administratie@aene.nl t.a.v. Anoek Breunese. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen via telefoonnummer 030-6057059.

Stage

Wij zijn een erkend ECABO leerbedrijf en tonen hoge betrokkenheid bij de branche. Al jaren werken wij met stagiaires omdat wij kwaliteit belangrijk vinden en willen investeren in de toekomst van jongeren.

Voor MBO-stagiaires werken wij samen met het ROC Midden Nederland. Wij zoeken regelmatig stagiaires met niveau 3 of 4 op het gebied van marketing en communicatie en commerciële beroepen.

Voor HBO-stagiaires werken wij samen met de Hogeschool van Utrecht. Wij bieden voor de opleiding Business Management  regelmatig stageplekken aan.  Ook hebben wij voor deze studenten projecten en onderzoeksopdrachten klaar liggen.

 

Lees hieronder de referenties van studenten die stage hebben gelopen bij A&E.

Jessica van Berchum, 2011/2012 - HBO Business Management:
In het schooljaar van 2011-2012 heb ik stage gelopen bij A&E Personeelsdiensten, vanuit mijn opleiding Business Management aan Hogeschool Utrecht. Wegens het feit dat mijn opleiding bedrijfskundig breed onderlegd is, heb ik de hele organisatie kunnen bekijken en met het hele uitzendproces mee mogen werken.

De begeleiding en samenwerking door de Algemeen Directeur, Anoek Breunese, heb ik als zeer prettig ervaren. Hierdoor heb ik veel geleerd waardoor ik daar nu nog wel eens naar terug kijk.
Er is een juiste combinatie van zowel een informele als formelesfeer binnen de organisatie. Dit maakt het professioneel.
Ik heb veel geleerd tijdens deze stage en diverse zaken (zoals bijv. verander - en verbetertrajecten) mogen inbrengen in de organisatie. Dit heeft de stage uitdagend gemaakt en kijk ik met een tevreden en positief gevoel terug op deze periode.

Stella Rutten, 2012/2013 - HBO Business Management:
In april 2012 ben ik als stagiair Business Management begonnen bij A&E Personeelsdiensten. Dit was een kenningsmakingsstage voor twee dagen in de week. De samenwerking beviel bij beide kanten goed en hierdoor heb ik mijn stage van 100 dagen in mijn tweede studiejaar vervolgt.
Gedurende mijn tweede studiejaar heb ik drie dagen in de week gewerkt bij A&E met als doel ‘de theorie in de praktijk toepassen’. Ik kan mijn stage omschrijven als zeer leerzaam, uitdagend, eerlijk, open, gezellig en zeker interessant. Tijdens mijn stage ben ik ontzettend goed begeleid door Anoek Breunese. Door haar jaren lange ervaring wist zij op de juiste manier mij te begeleiden. Ik heb een top tijd gehad bij A&E omdat ik hier ontzettend veel geleerd heb, het bestaat uit een leuk en gezellig team en door de fijne samenwerking.

 

Voor meer informatie over een stageplek kun je contact opnemen met J.A. Breunese, Algemeen directeur, via telefoonnummer 06-10918712. Wil je direct solliciteren naar een stageplek? Stuur dan een CV met een motivatiebrief naar breunese@aene.nl.