Certificering


A&E is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). De ABU staat voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid. We voldoen aan strenge lidmaatschapscriteria en gedragsregels dat geeft opdrachtgevers de zekerheid dat zij werken met een bureau die financieel betrouwbaar is. Download hier
 het ABU certificaat 2013.

 

 


Wij zijn NEN-4400-1 gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid (SNA). Hiermee bewijzen we onder andere dat onze administratie op orde is, dat wij optijd belastingen en sociale verzekeringspremies afdragen en dat onze flexkrachten gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten. Download hier het SNA certificaat.

 

 


Wij garanderen correct betalingsgedrag inzake Keten- en inlenersaansprakelijkheid.  Wij dragen op tijd en op de juiste wijze omzet- en loonbelastingen af en zijn in het bezit van een G-rekening. Klik hier als u de actuele Verklaring omtrent betalingsgedrag wilt opvragen.

 

 


Wij zijn een erkend ECABO leerbedrijf en tonen hoge betrokkenheid bij de branche. Wij vinden kwaliteit belangrijk en willen investeren in de toekomst van jongeren. Download hier het certificaat.

 

 

 


Onze recruitment specialisten beheersen de benodigde kennis om alle facetten van onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren en zijn in het bezit van een SEU-diploma.

 

 


We zorgen ervoor dat onze kennis actueel blijft door regelmatig via ARTRA opleidingen en cursussen te volgen. Artra is het opleidingsinstituut voor de flexbranche en is marktleider in de branche. 

 

 Sinds juli 2012 zijn wij eigenrisicodrager voor de ziektewet. Dit betekent dat Acture in plaats van het UWV uitvoering geeft aan de ziektewet voor mensen zonder arbeidsovereenkomst.